Boraink

trizling

Trizling

1800 Ft

A bor illatában enyhe fehérvirág illat érezhető. A talaj kesernyésbe hajló mineralítása miatt keserű mandulára emlékeztető ízű, zamatú, lágy fehérbor.

Hajagos 6 honlap

Hajagos Hatos

1800 Ft

A bor illatában behízelgő gyümölcsös illatjegyek találhatók, kerek savai könnyeddé, üdévé teszik a bort. Zamatában visszaadja a termőhely jellegzetességeit.

Rozé honlap

Gyulaffy Rozé

1800 FT

A bor közepesen testes, színe piros ribizlire emlékeztető, illatában a piros bogyós gyümölcsök köszönnek vissza, ízében is ez a gyümölcsös aroma jelenik meg, melyet lendületes sav kísér.

Olasz rizling

2200 FT

A bor karakteres, de nem túl savas. Illatban az érlelt jegyek keverednek a fehérvirágok illatával. Zamatban visszaadja a termőhely egyedi, a vulkanikus talajnak köszönhető karakterét.

Szürke honlap (1)

Szürkebarát

2200 FT

A bor illatában érlelten is visszaköszön a fehér, rózsaszín és piros gyümölcsök illata.  A bor zamatos, harmonikus sav tartalmú, mely lenyelve kellemes glicerines lecsengésű.

Királyleányka honlap (1)

Királyleányka

2500 FT

A borban diszkréten jelentkezik a muskotályos illat, némi levendulára emlékeztető illatjegyekkel. A bort zamatban gazdag, gyümölcsös íz (körte), és lendületesen finom savak jellemzik.

Vulcanus honlap

Vulcanus

2500 FT

A bort finom, herbás illatjegyek, savas karakter, kisé fanyar íz jellemzi. A termőtalaj kesernyésbe hajló mineralítása miatt a borban az ásványosság dominál.

Kékfrankos

Kékfrankos

2800 FT

Közepesen testes gyümölcsös száraz vörösbor. A lilás szín könnyű cseresznyés-meggyes illattal párosul, mely ízében enyhe zöldfűszeres jegyekkel egészül ki. A bor tanninban közepesen gazdag, alacsony alkoholtartalmú, könnyen szerethető finom savakkal.

zeusz száraz honlap

Zeus

3000 FT

A bor illatában és ízében is sós jegyeket hordoz. Finom illatú, finom ízű, tartalmas, kifinomult savtartalmú fehérbor.

zeusz édes honlap

Zeus (édes)

3200 FT

A borban a diszkrét  fehérvirágok illata kellemes gyümölcsös zöldalma illattal párosul. Zamatgazdag, ízében az édes zamatos, és sós utóíz, hosszú alkoholos lecsengéssel párosul. 

Rózsakő honlap

Rózsakő

4000 FT

A bor kemény karakterű. Illatában és ízében is jelentkezik a termőtáj ásványi anyag tartalmának hatása és ezek a sós jegyek gazdag savtartalommal párosulnak. Tüzes, magas alkoholtartalmú hosszú lecsengésű fehérbor.

Elérhetőségeink

8297 Tapolca-Diszel, Gyulaffy László utca 17.

70/628-9204
triopince@gmail.com 

Kövess Minket!

MINDEN JOG FENNTARTVA TRIO PINCE 2022

Shopping Cart